Ev yaşamına hareket katan kapılar

İç dekorasyonda estetik tasarımlarla buluşmaya başlayan kapı, evin oldukça önemli bir parçası… Odaları birbirinden ayıran ve bireysel alanlar yaratan kapıların güçlü yorumcularından biri de Edoor…
     
     Edoor, kapıya farklı açılardan bakmayı ilke edinen bir tasarım ve üretim anlayışı ile büyümesini sürdüren markalar arasında yer alıyor. Ev mobilyası felsefesi ile sadece doğal kapı üreten Edoor, mobilya kapı konusunda uzmanlaşan ve bir tek bu tarzda üretim yapan bir anlayışla tüketicisine ulaşıyor.
     
     Zengin model ve renk alternatiflerine sahip olan Edoor koleksiyonunda 22 ayrı modelde ahşap kapı seçeneği sunuluyor. Meşe, sapelli, ceviz, wenge, dişbudak, kayın ve anigra kaplamalı ahşap kapılarda 7 tip cila seçeneği yer alıyor. Uygulandığı mekana doğallık ve sıcaklık katan tasarımlar; estetik ve kalite sunumlarının yanı sıra 30, 60 ve 90 dakika yangına dayanıklı formları ile de dikkat çekiyor.
     
      Rustik, klasik, modern ve yeni modern tasarımlarıyla konut, okul, hastane, otel gibi tüm projeler için gereken kapı ve aksesuar çözümleri sunan Edoor’un öne çıkan modelleri arasında Cuba, Bora, Vien gibi çalışmalara rastlamak mümkün…
     
     Vien modelinde kaplamaların yatay ve dikey birleşimi; hem şık hem sade bir hava yaratırken, kullanıcısının seçkin zevkini de karakterize ediyor. Kanat-göbek kısmında; en üst, orta ve alt bölümde bulunan parçalar için köknar veya ladin ağacından iskelet oluşturulurken, göbekler mdf üzeri doğal ahşap kaplama ile tasarlanmış. Vien; camlı ve camsız modeli ile modern ofislerin, villalar ve lüks konutların vazgeçilmezleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.
     
Kaynak: homeshowroom.com.tr