Dünya’nın önde gelen Yapı Marketleri İstanbul’da…

Türkiye pazarıyla yakından ilgilenen dünya yapı market markaları

16-19 Eylül  2010 tarihleri arasında İstanbul’da CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Yapı Market Tedarikçileri Fuarı’nda Türk ürünleri ile tanışarak ileriye dönük önemli satın alma bağlantıları yapacaklar.

 

 Ev tekstilinden banyo malzemelerine, mobilyadan el aletlerine, bahçe aksesuarlarından zemin malzemelerine, boya, izolasyon malzemelerinden, dekorasyon ve aydınlatma ürünlerine kadar, kısaca yapı market raflarında yer alan tüm ürünleri kapsayan fuarı,Türkiye’de bulunan Uluslararası Yapı Market ve yerel Yapı market satın almacılarının yanı sıra Home Depot (2300 mağazası ile ABD, Meksika,Kanada), Mr. Bricolage (760 mağazası ile Fransa, Belçika, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan, Mauritus, Andora, İspanya,Fas,Tunus,Cezayir, İtalya),Biltema (70 mağazasıyla İskandinav ülkelerinde İsveç, Norveç, Danimarka, Finlandiya), mağazalarının satın almacıları ziyaret edecek. Ortadoğu’nun dev yapı market markalarından Saco (27 mağazası ile Suudi Arabasitan), Kuzey Afrika’nın önde gelen marketi Bricoma (4 mağazasıyla Fas) fuara geliyor.

Dünyanın her yerinde dev perakende mağazaları işletme ve satın alma operasyonlarına sahip bu ciddi firmaların satın alma yetkilileri, 2010 Yapı Market Tedarikçileri fuarına stand alarak katılan Türk imalatçı, ihracatçı firmaların yetkilileri, sorumlu müdürleri ile fuar alanında ve Buyers Lounge’da, karşılıklı işbirliği görüşmeleri yapacaklar. Ayrıca, Avusturyalı Baumax, Fransız Leroy Merlin, ve Türk Tekzen satın alma görüşmeleri yapmak üzere, kendilerine özel görüşme lounge’u kuruyorlar. Ve daha bir çok dünya markasının satın almacıları ile görüşmeler devam ediyor.Bunun yanında Türkiye’de bulunan yerel ve uluslararası gıda market satın almacıları da ev gereçleri ve yapı ürünleri reyonlarına ürün bakmak üzere fuarı ziyaret edecekler.

Praktiker ve Baumax Türkiye satın almacıları ile kısa zamanda bize bildirecekleri Praktiker yabancı ülke mağazaları ile Baumax yabancı ülke satın almacıları ürün tanımak ve tedarikçi ile tanışmak için ziyaretçi olarak fuara geliyorlar. Baumax görüşmelerini kendi özel lounge’unda, Praktiker satın almacıları ise görüşmelerini Media Force Buyers Lounge da yapacaklar.

Detaylı Bilgi İçin: www.yapimarkettedarikfuari.com